tekee kipeää katsoa
vieressä istuvaa
kuin tuntematonta
joskus hän oli niin
läheinen
tekee pahaa tuntea
kuinka valovuodet
jo meitä erottavat
joskus hän oli niin
lähellä
tekee niin kipeää tajuta
että katseet, sanat, teot
meidät erottavat
ja joskus olimme
toisillemme niin
tärkeitä
nyt vain kaksi
toisilleen
tuntematonta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Satutettu ja loukattu Rakkaus on niin hiottua timanttia, että sen loiste ylittää kaiken.
Sivut