Ai miksi se sattui
niin helkkaristi
siksi kun sinä tiesit
haavoistani
ja teit niin silti
niin helkkaristi
siksi kun sinä tiesit
haavoistani
ja teit niin silti
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️