ei se ollut rakkautta
ensisilmäyksellä
ei vielä toisella
tai kolmannellakaan
mutta kun vihdoin
näimme toisemme
ihan kunnolla
muuriemme lävitse
se oli menoa se
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Suurkiitokset kaikille, jotka äänestivät minut lokakuun 2024 runoilijaksi ❤️
Kommentit
joskus se menee niin.
Nimim. Kohta ollaan oltu jo 18 vuotta yhdessä ❤️
Sivut