Tästä tulee mieleen vanhemmuus ensimmäisenä, vaikka voihan tämä käsitellä vaikka parisuhdettakin. Niin, kaikelta ei voi eikä pidäkään suojella. Virheet ovat iso osa kasvua ja ihmisyyttä. Kaikissa meissä asuu Ikaros ja sen pitää antaa lentää, toisinaan. Lyhyt ja ytimekäs on runosi.
Tää itseasiassa käsittelee parisuhdetta, mutta sopii loistavasti vanhemmuuteenkin! Ja se on kyllä totta, että jokaisen pitää antaa tehdä omat virheensä, jotta voi kehittyä ja kasvaa.
Kommentit
Kiitos kommentistasi! 🙏🏻
Sivut