niin, tässä kävi juuri niin kuin aina pelkäsin Kuoleman Herran edessä olen ihan yksin oletus Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Kommentit 20.7.2022 22:15 tulukset -alastomana tänne synnytään, ja mitään ei mukaan saa, ei edes rikkainkaan! Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi Sivut« ensimmäinen ‹ edellinen 1 2 3 4 5 6 7 8 9 seuraava › viimeinen »
Kommentit
Sivut