Kutsun teidät kaikki, maailman,
juhliin joissa
nostetaan totuus parrasvaloihin,
juhlitaan traumoja
eristyssellien loistoa
ja eksyneitä lapsia
Saapukaa huoneeseen 12
älkää koputtako
vaan rynnätkää sisään
mitään ilmoittamatta
niin ettei minulle jää aikaa
siivota roskia maton alle
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi