Lintu oksalla odottamassa
siivet sidottuna katsomassa
tuulet kuljettavat muita
kaukaiset maat kutsuvat
On lähdön aika
kuule kuinka se kutsuu
tuuli ja maan tuoksu
kun lehden putoavat puista ja luonto kääntyy sisään
Lintu oksalla odottamassa
siivet sidottuna katsomassa
kun maa kohisee voimaa
On heräämisen aika
kuule kuinka se kutsuu
hyppää mukaan virtaan!
Keväinen puhuri
tempoo mukaansa kaiken
joka ei kestä
jättäen jälkeensä ne
jotka osaavat taipua
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi