Leikki

Runoilija Fenfen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Something above it and something under.
 
Kypsä kuin kesän tähkä
on silmiesi loiste
vaikka nuori oletkin täällä
etkä muista enään minua

Miten ihanaa on leikkiä miten ihanaa on unohtaa!

Ja kun aika on täysi tulee minusta sinä sinusta minä näinä täyteläisinä

loppumattomina


tunteina
Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot