Jääkyynel

Runoilija Leviathan

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki paremmin ois, jos kaiken kahdesti tehdä vois.
- Goethe
 

Luottamus menetetty, miten palata siihen takaisin?
Kuinka pyytää anteeksi ja saada myös anteeksi?
Kuinka osoittaa, että teen sen, haluan sitä.
Rakastan häntä.

Tyhjä huuto, yksinäinen yössä.
Pelkään.
Olen niin yksin.

Kyyneleet jäätyvät poskilleni, nukahdan.
Jahtaan sitä unelmaa, missä saan sinut taas.
Vangitsen sinut käsilläni, hymyilemme.
Rakastamme.

Selite: 
Jos luet tätä, tule takaisin ennenkun herään.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis, surullinen ja koskettava. kirjotat taitavasti.

kiitos kommentista!

Kaunista :)
Koskettavaa tekstiä, aivan kuin suoraan sydämestä.
Tässä oli jotain erilaista... Jotain, joka sai lukemaan runon monta kertaa.

Vahvaa, tunteita täynnä. Pidän.

ihana, muutki sun runot tosi hianoja. ja kiitos kommentista. :)

 

Käyttäjän kaikki runot