Sanaton

Runoilija Leviathan

mies
Julkaistu:
7
Liittynyt: 25.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kaikki paremmin ois, jos kaiken kahdesti tehdä vois.
- Goethe
 

Oma elämäni, oma rakkaani.
Oma erheeni, oma lopputulokseni.
Oma loppuni.

Kaikki ne tunteet ja teot jotka tein tarpeettomiksi
sanoillani kun valehtelin.
Levitän anteeksipyyntöni jalkojesi eteen,
tallaa varoen, sillä kävelet sydämeni päällä.

Se sydän joka janoaa sinua.

Selite: 
Istun sydämeni syrjällä. Ymmärrätkö mitä tarkoitan?
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot