Hyvä seksi ei tee ihmistä,
hyvä sielunelämä tekee.
Eikä sanat merkitse mitään,
vaan niiden takana seisominen.
Ajattelu ja odotus eivät tee lopputulosta,
vaan toteuttaminen ja unelmointi.
- -
Puhut minulle miten tahansa,
rakastan jokaista sanaasi.
Voin valvoa vuoksesi tuhat ja yhden yön.
Kaipaan niitä kesäöitä jolloin olit minun.
Hikinen, lämmin ja minun.
- -
Minun rokkari,
minun gootti,
minun rakkaani.
Minun intohimoni, minun seksikäs ilmestykseni
ja jumalainen paljastus.
Ranskalainen rakastajattareni,
suloisin sävelmäni.
Täyteläisin tunteeni.
Tumma kaunotar.
- -
Olen vain varas, katselen teitä täältä, varjoista.
Ette näe minua. Ette halua nähdä minua.
Täältä näen teidän tekonne, katseenne, valheenne.
Itse hylkäsin oman valtakuntani, suljin porttini omaan kotiini.
Vain... miksi? Mikä oli se syy?
Nyt kuitenkin vain odotat minua siellä, muilta piilossa.
Odotatko minua?
Jos vielä sanat, rakastan sinua, merkitsevät sinulle huomenna. Tahdotko ne minulta kuulla?
Kun palaan, saan auki lukot jotka oma pelkuruuteni sulki, oletko vielä siellä?
Suloisessa sametissasi, intohimoisessa pitsissä,
kera sen suloisen myrkyn, jota kaadoit päällesi, jonka minä join pois, joka minut myrkytti sinua palavasti rakastamaan.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Intohimoinen ja jumaloiva, vahva runo.
Tärkeitä kysymyksiä monesti vailla vastauksia, tarvinneeko niitä aina ollakaan. Onhan meillä sydän joka ohjaa :)