tekemättömyyttäni minä katselen ikkunasta
nojailen karmeihin ja mietin
ostoslistaa
ja tiskivuorta jonka rinteet
ovat pelottavan jyrkät
hautaan pääni pyykkikoriin ja
hengitän arjen tunkkaista tuoksua
makaan kokolattiamatolla
kuin meritähti atlantin pohjassa
ja tunnen kuinka maailma hyppii rintakehäni päällä
tasajalkaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Arjen kuvausta parhaimmillaan. Joskus on vain niin poikki.
tästä pidin. luovaa kielikuvaa, hieno kuljetus.