Nimetön

Runoilija sweet honey

nainen
Julkaistu:
9
Liittynyt: 17.7.2005
Viimeksi paikalla: 27.1.2023 20:21

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

meidän taisteluidemme jälkeen
soi kansallislaulu
ja siihen me nukahdamme
kuin kuolemansairaat
tuberkuloosivuoteisiin

minä kerta toisensa jälkeen
istun teidän eteenne
ja siinä olen
yksi teistä mutta seinän takana

teidän silmissänne sifonkikalvo
te olette niin holtittomia
heittelehditte laidasta laitaan
ja sitten käytätte
seuraavassa hetkessä
sanaa
lojaaliusteko

ja olette
niin aikuisia
kerrassaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Runon puhuja on tarkka ja tietäväinen. Hienosti kuvattu.
 

Käyttäjän kaikki runot