Merkit

Runoilija discopriest

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 7.7.2005

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä en kirjoita fiktiota.
 

Löysin iholtasi rakastelun jäljet,
merkit joita aina niin vihasin.
Ne jotka saivat minut itkemään.

Katkeroiduin, vihasin, kaipasin.
Sinua niin rakastin.
Sinä et minua,
koskaan.

Sanoit rakastavasi nyt - aina.
Rakastit minua silloin - et milloinkaan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vahava, realistinen ja riipaiseva on tekstisi..

Tässä runossasi sanoma on hyvin vahva.
Surullista, mutta joskus niin totta, on tämä tunnelma tässä.

Surullinen tunnelma, pidän tästä 8)

Haikea runo tosiaan, toisaalta katkeruutta täynnä.

etenkin ensimmäisestä säkeestä pidin. mutta koko runo tosi voimakas. pidin.

Lopusta tykkäsin. Muutenkin ihan hyvä runo.

 

Käyttäjän kaikki runot