Sateisessa aamussa
Vihjeitä auringonpaisteesta
Silmissäsi samaa sinistä taivaan kanssa
Lupaus lämpimästä sylistä
Hämärään painuneena epäilykseni huomisesta
Vihjeitä auringonpaisteesta
Silmissäsi samaa sinistä taivaan kanssa
Lupaus lämpimästä sylistä
Hämärään painuneena epäilykseni huomisesta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tässä runossa on vastakohdan aurinko ja pimeä. Tulee kuitenkin mielen kaiku. Kun valo on mielenkäytäviltä pois, kaiku vastaa epälys on illmassa saatu vastaus on toinen kuin lähtiessä. Mutta kun aurinko paistaa me olemme erilaisia, suoraviivaisempia. Tämä kaikki voi tapahtua milelen... kiintoista.