Silmissä hiekkaa
Kirveltää
Tillukkaat jalassa tallustan läpi näitten tyhjien huoneiden
Puristan villatakkia tiukemmin ympärille
Koska tänään en jaksa olla vahva
Kirveltää
Tillukkaat jalassa tallustan läpi näitten tyhjien huoneiden
Puristan villatakkia tiukemmin ympärille
Koska tänään en jaksa olla vahva
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Heh!