Se läikkyy asfaltilla
Pisaroi merenä silmien edessä
Kurottaa kylmiä käsiään
Pyytää lupaa tulla lähemmäs
Kumartuu jalkojen juureen
Hiipii varjona kantapäillä
Puiden takaa kuiskii
Suurin silmin
"Minä olen Ikävä"
Selite:
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo. Pidin tästä paljon
Kiitos
Kaunista lumoavaa teksiä, joka pysäytti kysymyksien kera. Kiitos