Nimetön

Runoilija Minna91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005
Viimeksi paikalla: 10.5.2022 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja niiaus kaikesta arvostelusta!
 
 

Sinulla oli tapana
käydä aamuisin
eläinlääkärin kahvilassa.

Soitit sieltä kuulumiset,
Sini taisi olla nimesi.

Ei ääntä
ei sanoja,
enää muistissa.

Viilsit valheella
nuoren unelmat
mutta hitto minä pidin sinusta.

Ikä oli eromme syy,
vihaan sinuakin.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Viltävää tunnetta josta pidän. <3

Viltävää tunnetta josta pidän. <3

 

Käyttäjän kaikki runot