Nimetön

Runoilija Minna91

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.5.2005
Viimeksi paikalla: 10.5.2022 11:12

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kiitos ja niiaus kaikesta arvostelusta!
 
 

Lakaistaan tämä maton alle,
kätketään sängyn alle.

Ostetaan jugurttia ja nuudeleita
toisillemme kuten aina ennen.
Yllätetään toisemme arkipäivänä

Niitä harvinaisia hetkiä yhdessä
television ääressä.
Kun istun sylissäsi kuin pieni tyttö
ja sinä kuiskaat rakas tyttäreni.

Tahdon olla ystäväsi,
en ymmärtämättömyytesi kohde.

Äiti minä rakastan sinua
rakastan sinua,
rakastan.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Koskettavan Hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot