Väitämme olevamme vapaita,
mutta todellisuudessa.
Olemme kahlittuina rahaan,
Olemme kahlittuina päämäärään,
kaavoihin joita yhteiskunta meille asettaa.
Olemme kahlittuina kuolevaisuuteen.
Minä pelkään,
pelkään aikaa ja elämää joka kulkee
niin nopeasti.
En ehdi,
en kykene,
kokemaan kaikkea mitä tahdon.
Selite:
I'm sick of mind and body.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi