Istuen sylissäsi sen kesän,
auringon lämmössä.
Loppumattomissa tunteissa.
Suudelmia, nenänpäitä iholla.
Lempeitä kuiskauksia tulevasta.
Nyt kaipaan kesää
kun kukimme yhdessä.
Tänään kun huomaan
kaiken sulavan,
mietin miltä tämän kesäinen niitty näyttää.
Unelmilta?
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Suloinen ja kesänlämmin.
Kaipauksesi on kaunista näkymää niityn yli.
Nieltävän suloista.
Osaat aina! :)
Voi kuinka kaunis! Aivan totta, niitytkin ovat eri näköisiä joka vuosi :) Jospa se ensi kesänä näyttäisi toteutuneilta unelmilta...
kaunis runo