Ill be there for you

Runoilija Heartagram

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Liian sekaisin ollakseen totta. -96
 

Olisinkohan nyt onnellisempi
Edes vaikka hetken
Tuntuu että asiat oisi paremmin
En ole niin yksin

Iltani oli parempi kuin koskaan ennen
Te kaikki hymyilitte, jopa aidosti
Sinä istuit vierellä ja nauroit ystävilleni
Olen muodostanut teistä uuden perheeni

Minä tosiaan taidan olla onnellisempi

Selite: 
Friends <3
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot