Nimetön

Runoilija Heartagram

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.10.2012
Viimeksi paikalla: 15.3.2016 1:23

Asuinpaikka: -
Sähköposti:

Liian sekaisin ollakseen totta. -96
 

Miksi minä annan itseni ajatella
Uskoa

Tiedän että se päättyy aina samaan
"Oothan sä ihana mutta palaan siihen vanhaan"
Tai pahempaa

"En mä sua taida halutakkaan"

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot