Laitoin päälleni mustan mekkoni
Ainoat ehjät ja hienot korkokenkäni
Liian kylmä nahkatakille
Ja taidan olla liian rock punaiselle trenssille
Kiharsin hiukseni jotta voisit niitä ihailla
Mekosta jo varmaan arvasit, minua saat katsella
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanan viettelevä.