Etkä edes tajua miten minuun vaikutat
Sinä tapat
Enkä edes ymmärrä miksi niin haluan
Ja kun kaikki kyselee miten minä jaksan
Haluaisin repiä pääsi ja kätesi
Liimata ne johonkin muuhun
Ehkä silloin näkisit miten kärsin
Ja kuinka helvetillisesti sinuun turhaudun
Haluan köyttää sinut tuoliin ja juottaa kyyneleeni
"Eikö olekkin inhottavaa?" Ja hymyillä vaan kauniisti
Tunne nyt kerrankin minun tuskani
Minä jätän sinut siihen, ethän sinäkään tullut minun luokseni
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi