Herää
Maailma tuulisena aamuna
Tahdon ikkunasta katsella
Puita kuunnella
Herää
Sisälläni halu lentää
Tuuleen sinfonia säveltää
Merta syleillä
Ja niin tiedän taas miltä tuntuu
Kun voimattomuus murtuu
Ja elämä versoo pirtaan
Ajattomia unelmia
Sataa
Taivaan rumpu lyö tahtia
Sydän hakkaa valtavaa
Voimaa
Sataa
Kasvoni kohti taivasta
Käännän ja annan veden puhdistaa
Uudistaa
Ja niin tiedän taas miltä tuntuu
Kun voimattomuus murtuu
Ja elämä versoo pirtaan
Ajattomia unelmia
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihanasti kauneus herää
Aivan ihana :)
Hienoa Läsnäolon Tunnetta.
Ihanasti kauneus herää
Aivan ihana :)
Hienoa Läsnäolon Tunnetta.