Kuumuus saa hiekan laulamaan

Runoilija Beatrize

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.4.2005
Viimeksi paikalla: 28.4.2016 11:18

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
Syntymäpäivä:
13.8.1987

 

Kuumuus saa hiekan laulamaan
Minut odottamaan

Pilvet painavat pääni kumaraan
Saavat vaikenemaan

Kaivolla unelmoin tulvasta
Joka kastelee tämän maan
Vedestä hyvästä, puhtaasta
Joka tekee kangastuksistani totta

Mausteissa tuhansia tarinoita
Ikkunoita maailmaan

Usvan takaa koitan hymyillä
Kun näen torin värejä, hedelmiä

Kaivolla unelmoin tulvasta
Joka kastelee tämän maan
Vedestä hyvästä, puhtaasta
Joka tekee kangastuksistani totta

Tiedämme, mitä suolatut ripset kätkevät taakseen
Tiedämme, miten vaiennetut lapset hakkaavat oveen
Toisinaan hiekkamyrsky nousee
Ja kaupungit unillamme valelee

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Huikeaa kuvausta!

Nuo toistokohdat saavat tästä laulun aikaan.
Sanoissaan loppuaan kohden nousee huippuunsa.
 

Käyttäjän kaikki runot