Hiljaiset sillat
Unohtuneet tunteet
Aina ne palaavat
Olen löytänyt tieni
Laulan tuuleen
määrittelemättömän kaipuuni
Vesi virtaa
siltojen alta
Tummuus kutsuu
Anelee pohja
Vaan en vastaa
en voi enää
Hiljaiset sillat
mun täytyy ylittää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno :)