Kuin unessa
Kannat minut korkealle
Pilvien yläpuolelle
Sinne, missä henki salpautuu
Hiljaisen huminan säestäessä
Viet jalat altani
Ja vaikenen syleiltäväksesi
Tässä hetkessä, sinä ja minä
Selite:
Ja minun on ikävä.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi