Jos osaisin...
Kirjoittaisin sinusta runon
Sydämen muotoisen
Säveltäisin päättymättömän laulun
Jos voisin...
Kirjoittaisin nimesi tähtiin
Kaivertaisin sisimpääni
Sulkisin sydämeeni
Jos saisin...
Luvan viimeiseen tanssiin
Tulisi päivänsäde takaisin
Eikä pimeyttä enää olisi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.
Ihanan romanttinen! :)
Kaunis ja haikea,
suloinenkin.
Toivoa täynnä.
Pidin kovasti, suosikkeihin.
Onnea.