Olen nähnyt kuvasi
Katujen varsilla nälkäpäivänä
Olen kuullut tarpeesi
Lipaskerääjän huulilta
Olen luullut ymmärtäväni
Mitä on, kun ei ole mitään
Nyt istut siinä vieressäni
Risaiset, likaiset vaatteet yllä
Hymyilet vellikupillisesta
Hento kätesi pikkusormeni ympärillä
Enkä enää ymmärrä
Miten paljon omistan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kantaa ottava runo, josta saa paljon ajattelemisen aihetta.
Onnea Syntymäpäivänäsi!
Uatkojen päässä oleva
josta puhutteleva runo.
Hyvää syntymä päivää
Puhutteleva ja herättelevä runo! Jokin kaukainen hätä konkretisoituu tässä runon kertojalle.