P itkä lista vieraita sanoja, vaikeaa kieltä
A ika kulkee ja se jokin, syö yhtä
R akkaimmista
K yselen, kiellän, kyseenalaistan
I tken
N opeasti tai hitaasti, aika ei pysähdy
S anat loppuvat
O n vain hetki tässä
N yt
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Auts! Ikävä sairaus ja se tosiaan tuntuu surulliselta ja kohtuuttomalta, kun se läheiseen iskee.
totuus sairaudesta
hienosti muotoiltuna
Onnellista syntymäpäivää <3
Hienosti kuvattu.
Onnellista syntymäpäivää!
Hienosti kuvattu.
Onnellista syntymäpäivää!
kauhea sairaus, oli itselleni todella raskasta seurata kuinka rakas ihminen kuihtui ja lopulta lähti kokonaan. Hieno runo :)