Rakastan aamuja kanssasi
Nousevan auringon kajoa
Kahvin tuoksua ja paahtoleipää
Rakastan päiviä kanssasi
Keskipäivän lounashetkeä
Päiväunia nurmikolla
Rakastan iltoja vierelläsi
Auringonlaskua ja kynttilän loistetta
Lepohetkiä sohvalla
Rakastan - Sinua.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hieno runo rakkaudesta :)
Pelkistetyn Ihana rakkausruno.
Less is Beautiful
Kaunis runo! Todella hienosti ja romanttisesti kirjoitettu!