Sinä yönä ei unia tarvittu
Ne kipusivat taivaalle nukkumaan
jotta me saimme jakaa toisemme
Tuon yön tarinan kuulen nytkin
ihan pienen pienen hetken
jossakin soittelevan tulevien
päivien valon sävelen
Jolloin sinun hymystäsi
syttyy silmiini kauan
kadoksissa olleet
tähdet
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis tunnelmapala -
kadehdittavaa. =)
Huikea.
Kaunis, hyvä runo
Tästä pidän. Aito ja sujuva kerronta. Käy korkeallakin mutta ei ylisanoilla.
Liikautti sydäntäni...
Kiitos.
Sykähdyttävä.