Viipyillen

Runoilija Tamaris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudella nimimerkillä, ehkä myös uusia tuulia, tiedä häntä... ja jotain vanhaa myös.
 

Sen tarkoitus on
näin

Seinän väliin
millin tilaan
lähes hapettomaan

Siemauksia henkäillen

Kasvamatta koskaan
kuullen elämän äänet

Se ei ole onneton, ei
sillä tarkoitus on näin

Ohuen ohuina

viipyilevinä
henkäyksinä

Tiedän
että olet

Minä olen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hieno.

Onnellinen lataus tässä.
Viipyillen....
Pidän kovasti.

Hieno!

 

Käyttäjän kaikki runot