Hipaisu

Runoilija Tamaris

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 21.6.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Uudella nimimerkillä, ehkä myös uusia tuulia, tiedä häntä... ja jotain vanhaa myös.
 

Silloin illan jo kääntyessä
auringon noususta uuteen
aamuun
aavistus jostakin
hipaisi minua

hentona mutta selvänä

Silti mikään ei valmistanut
minua sinuun
Sinä tulit ja seisahdit
keskelle elämääni

Minä aavistukseni kanssa
sain palan
tuntemattoman tuttua

taivasta

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Taitavasti kuvaat Rakkauden tuloa.
Tunnepaloa, joka hipaisusta roihahtaa.
Hieno!

ONNEA ONNEA ONNEA synttärisi johdosta.

Näin kauniisti aavistukset jostakin joskus toteutuvat. Kaunis ja samaistuttava runo.

Voi luoja! Kuinka oletkaan osannut kirjoittaa suoraan sydämeeni. Värisen täällä tuosta koketuksesta edelleen, ja mietin kuinka siinä hipaisussa näin kävi...
Aivan ihana runo, joka on kuin tehty mittatilaustyönä minulle;)

Havahduttaa lähelle. Kiitos ja!

Ihana!

Hieno.

Kaunis, hyvä runo

Joskus herkkä hipaisukin riittää tekemään vaikutuksen. : )

Kaunis runo.

 

Käyttäjän kaikki runot