Harvoin enää muistan syitä olla itselleni iloinen
kaikki on kovin harmaata harmaalle maalattuna
Muille voin maalata maailman kirkkaaksi
väläyttää hymyn ja iloita joukon mukana
itselleni
itselleni harmaata olen ollut jo vuosia
harmaata harmaalle maalattuna
Tiedättekö sen tunteen kun koet olevasi väärässä paikassa
entä kun se tunne kulkee mukana kuin varjona
maalaten harmaata harmaalle
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Synkkää, mutta osuvaa!
Hyvää syntymäpäivää kuitenkin :)