ilkiö

Runoilija Jiminmamma

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.12.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Melankoliaan taipuva fiiliskirjoittelija
 

"Minussa asustaa pieni melankolisti
sellainen pienenpieni ilkiö joka elääkseen tarvitsee itkun hetkiä,
paloja pelosta,
kaipuun kauniita säveliä,
kirpeää kipua ,
ja ai kuinka kaunista kauhua.
Ajoittain se kiipeää olkapäälle kuiskimaan,
kuiskii kuiskimistaan,
lietsoo,
ivaa ,
tökkii ja muistuttaa millainen minä olen.
Siunauksena siunaantui maailmaan monta korvatulppana toimivaa.
ilosta muistuttavaa,
värejä maalaavaa,
surua kaikottavaa,
rakkauden murusia.
Ne nauraa nauramistaan,
rakastaa,
kiukkuaa ja muistuttaa
millainen minä olen <3"

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot