Minä korjaan muurini entiselleen
EI
minä teen siitä entistä vahvemman
korkeamman
tiiviimmän
Tälläkertaa en laita siihen ovia
en ikkunoita
mutta oi kyllä
katon minä laitan
Niin että on pilkkopimeää
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
sisäistämisen aika - ja kun aika on - muurit sortuvat ja katto.... lentää!