Sellaisina aamuina kun ei ole minnekkään kiire
kun maailma kiteytyy siihen sinun niskasi kuoppaan
siihen mihin koko olemuksesi tuoksukin lukkiutuu
Sellaisina aamuina minulla ei ole mitään hätää
sieluni lepää edes sen hetken
kaikki on kaunista ja hyvää
Sellaisina aamuina minä nään itsenikin kauniimpana
sellaisena kun naiset elokuvissa valkoisessa kauluspaidassa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Voi minä ajatteln että joka aamu on näin,vaikkei se olisikaan ! :) Hieno!