Auta minua muistamaan.
Muistamaan,
kuka olen.
Auta minua ymmärtämään.
Ymmärtämään,
millainen olen.
Auta minua tajuamaan.
Tajuamaan,
miksi olen.
Auta minua päättämään.
Päättämään,
miksi tulen.
Ilman sinua.
Auta minua.
Unohtamaan sinut.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oikeasti tässä tilanteessa, pitäisi itse auttaa itseään yli.
Aika perus runo, niin kuin tyyliltään ja aiheeltaan.
Hentoinen.
Kiitos.