Uusinta

Runoilija Korppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1992

Non mihi, non tibi, sed nobis.
 

Kun hän oli vielä
sinun

Mikset
pitänyt hänestä
kiinni lujempaa

Päästit
enkelin lähtemään,
lentämään

Katsoit hänen jälkeensä
ja päätit
että teit
oikean ratkaisun

Sinä
rakastit
häntä

Miksi
annoit hänen
mennä

Sinulla oli
oikeat kysymykset

Päädyit kuitenkin
vääriin
vastauksiin

Uskoit
sen olevan ohi

mutta eikö rakkaus ole
kestävää

Et luottanut
tunteeseen

Vaikka juuri silloin

Sinä omistit
koko
maailman

Mitä sinulla
on nyt

Ei mitään
muuta kuin
lisää katkeraa
kaipausta

ja
mahdollisuus

Yrittää
vielä kerran
uudestaan

Selite: 
Ja joillakin ei enää ole sitä uutta yritystä.
Kategoria: 
 

Kommentit

kaunis runo, herätti muistoja ja kaipausta

 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Korppu Huoneet 24.8.2009 4 Runo
Korppu Liekkisydän 14.11.2008 1 Runo
Korppu Tulevaisuus 26.6.2008 0 Runo
Korppu Viidakko 12.4.2008 4 Runo
Korppu Armelias 19.3.2008 0 Runo
Korppu Nautinto 19.3.2008 1 Runo
Korppu Leikkikoulun lapset 5.3.2008 3 Runo
Korppu Kaunis uni 27.2.2008 1 Runo
Korppu Uusinta 26.2.2008 1 Runo
Korppu Hyvästit 25.2.2008 0 Runo