Tulevaisuus

Runoilija Korppu

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 8.12.2004
Viimeksi paikalla: 29.9.2016 19:34

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.5.1992

Non mihi, non tibi, sed nobis.
 

Pieni avain lukossa
asuntomme ovessa
aamuaurinko kasvoillani
loistan, kun avaat oven

Olen jo odottanut
sinua kotiin, rakas

Hellit huuliani
kosketat poskipäitäni
ja minä
kiherrän syleilyssäsi

Olet minulle
niin hellä

Linnut laulavat ikkunanraosta
kun minä tanssin sydämesi tahtiin
ja kosketan arasti rintakehääsi
saan sinut laulamaan

-

Parannanko haavasi
saanko sinut ehjäksi
olenko sinulle tarpeeksi
haluan todella jäädä vierellesi

Kerrothan minulle
tarinasi

Otatko vastaan elämäni
suojeletko sydäntäni
uskotko rakkauteni määrään
silloin kun annan kaikkeni

Lupaan pysyä
rinnallasi

Kun me vapaana liidämme
halki aurinkoisen sinitaivaan
minä ymmärrän uskoni
unelmiin ja haaveisiin

Olet minulle ainoa rakkaus
ainoa unelma

Edessämme on suuret haaveet
mutta tehdään niistä totta, kulta

Olet tulevaisuuteni

Selite: 
Tiedän että tulemme kulkemaan yhdessä vielä pilvenreunallakin.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
Korppu Huoneet 24.8.2009 4 Runo
Korppu Liekkisydän 14.11.2008 1 Runo
Korppu Tulevaisuus 26.6.2008 0 Runo
Korppu Viidakko 12.4.2008 4 Runo
Korppu Armelias 19.3.2008 0 Runo
Korppu Nautinto 19.3.2008 1 Runo
Korppu Leikkikoulun lapset 5.3.2008 3 Runo
Korppu Kaunis uni 27.2.2008 1 Runo
Korppu Uusinta 26.2.2008 1 Runo
Korppu Hyvästit 25.2.2008 0 Runo