Huulet savua hylkien
pyytävät
Jäisit kanssani
kuuntelemaan jäätyviä koivuja
luonnottomaksi värjäytyviä kuusia
ja minun hengitystäni
seinästä toiseen rahisevaa
katosta mattoon tukahtuvaa
hiljalleen yksinäistyvää
meidän kaksinaisuudesta irtoavaa
jos nyt lähdet
Selite:
Mhmhhmhhh.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Hienoa tunnelman luontia! tykkään
haikean tunnelman omaava teksti. hieno kerronta pukee tätä runoa.
Kaunis runo. Täynnä ajatusta ja tunnetta. Sopiipa nyt tähänkin.
kaunis
Tämän hyisyys on kyllä kaunista. Tässä ei ole muuta lämpöä kuin mahdollisessa toiveessa. Niin taiteellista maalailua ja perusteellisuutta että... Pidin kovasti! Jotenkin sopisi -90 norja black metalin kylkeen maisemoineen. Hyisyys. Ah.
Hieno
Hieno.