Solmin sälekaihtimiin varpaitani
herätäkseni
siihen on ikkunat luotu
ja niiden kylmät karmit
herättämään
kun on liian köyhä kahviostoksille
Ja kun kaikki on tehty enemmän
tai vähemmän
vasemmalla kädellä
tiivisteet vuotavat jalkaterille
Tämä on luotu
minut herättämään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kolahti!
Suoraan suoneen, ns.
Arki herättää, realismi kukkii.