uusi vuosi, uusi tarina

Runoilija tiitukka

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 30.10.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

tänä vuonna kirjoitin tarinan

tarinan, täynnä surua ja sekavuutta
tarinan, täynnä iloa ja onnea
tarinan, täynnä pettymyksiä ja toivoa

laitan tarinalle pisteen ja suljen sen kansiinsa

ensi vuonna kirjoitan uuden tarinan

tarinan, joka tulee olemaan kaikin tavoin parempi kuin edellinen

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot