tänä sateisena syysiltana
kuulen lokkien kirkunan
laineiden liplattavan
sinun lempeän äänesi
tunnen auringonsäteet kasvoillani
kesän lämmön ihollani
sinun hellän kosketuksesi
näen aamukasteen ruohikolla
tuulessa vienosti heiluvat heinänkorret
sinun lumoavan katseesi
muistoissani kuulen, tunnen ja näen kesän ja sinut
kaipaan kesää, kaipaan sinua, kaipaan meitä
tänä pimeänä syysiltana
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Runosi kautta voi elää kesää uudelleen. Kaunis runo.