reppureissuja Aasiassa
jalkapallostadion Barcelonassa
loma perheen kesken Vegasissa
vankileiri Auschwitzissa
valkokultaiset sormukset
valkoinen, olkaimeton puku
vanha kivikirkko,
häävalssina Romanssi
koiranpentu,
kaksi lasta, nimetkin jo valmiina
paras äiti, paras isä
omassa kauniissa talossa
unelmia, haaveita, pilvilinnoja
rakentelin kaikki nämä vuodet
meitä ajatellen ja naiivina uskoen niiden vielä toteutuvan
enää en unelmoi, enää en haaveile
enää en halua pettyä, en itseäni satuttaa
enää en ole naiivi, kai minäkin vihdoin kasvoin aikuiseksi
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Ihana, kosketti syvältä
Riipaiseva runo, ja silti minulle herää kysymys, onko muutakin menetetty kun on menettänyt naiiviuden
Rakastuneena voivat unelmat liitää korkealla ja kovaa ja pettyessään tippuu alas.
Silti jotain haaveita on hyvä elämässä olla.