Puheessasi paljon suuntia,
päämääriä ja
tavoitteita.
Katseesi kaukaisuudessa,
näen kuinka mielesi piirtää
minutkin SWOT-analyysiin.
Stretegioita
johtamista.
Minä kun olen sinulle
vahvuus
heikkous
mahdollisuus ja
uhka.
Kuvittelitko
että minun kohdallani
löytäisit vastauksen?
Selite:
äh, pää täynnä kaikkea taas tänään. Antakaa anteeksi hiomattomuus. Sellainen minä olen itsekin, hiomaton.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Tästtä runossa on voimaa ja uhmaa, sopivasti.
Kiitos sanoistasi.
kiitos vlaind, pitänee korjata :)
Pieni hiomattomuus sopii hyvin. Runo on raikas, vain loppu on hiukan tavanomainen.