Nimetön

Runoilija adara

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 17.9.2004

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Talventyttö olen, lumen ja pimeyden ja lämpimien halauksien. Rakastan syksyä, talveen valmistautumista ja talvitakkeja.
Helle tukehduttaa.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Kaukana kotoa olen nykyisin, liian kaukana kotoa.
 

Ennen uskoin olevani lojaali
nyt olen oppinut pettämään
siinä missä muutkin

entä jos olenkin
oppinut elämään
seuraamaan tunnetta joka vie mukanaan
ja pakenemaan sitä joka pelottaa

en väitä,
että tän kuuluisi mennä näin
väitän kuitenkin
että tuntuu paljon paremmalta
kuin ajat jolloin yhteiskunta
määritteli miun käyttäytymismalleja

lapsellistahan se on,
olla tyhmä, paska ja epäluotettava ihminen

uskon kuitenkin
että se kuuluu miun elämään
on osa sitä tietä
jonka kuljettuani
miusta kasvaa aikuinen
joku jota voi joskus kutsua mutsiksi
vaimokkeeksi

sillä vasta virheitä tehtyään
sitä taitaa oppia arvostamaan

sitä hetkeä
jolloin tuntuu oikealta
ja oikeasti hyvältä.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot

Runoilija Runon nimi LuontipäiväLajittele nousevasti Kommentteja Kategoria
adara Nimetön 19.1.2010 4 Runo
adara Nimetön 19.1.2010 0 Runo
adara Nimetön 26.6.2009 1 Runo
adara Nimetön 13.6.2009 1 Runo
adara Nimetön 8.4.2009 0 Runo
adara Nimetön 8.4.2009 0 Runo
adara Nimetön 8.4.2009 0 Runo
adara Nimetön 21.3.2009 0 Runo
adara Nimetön 20.3.2009 0 Runo
adara Nimetön 17.7.2008 0 Runo